sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Viimenen viikko

Maanantai

Elikkä nyt lähti viimenen viikko täällä, aika on menny ihan älyttömän nopeesti! Aamu alkoi taas samalla kaavalla, omena- ja aprikoosileivoksia, joiden jälkeen mantelipohjia ja iltapäivällä aprikoosipiirakoita.

Tiistai

Aamulla tein jälleen aprikoosi- ja omenaleivoksia, mutta niiden jälkeen pääsin tekemään mantelikeksejä! Niiden parissa menikin lähes koko päivä! Iltapäivällä tein vielä muutamat aprikoosipiirakat.

Keskiviikko

Aamu alkoi jälleen aprikoosi- ja omenaleivoksilla, joiden jälkeen tein mantelipohjia. Iltapäivällä tein aprikoosipiirakoita ja ennen kotiinlähtöä laitoin vielä pakasteet pelleille.

Torstai

Tänäänkin tein aamulla aprikoosi- ja omenaleivoksia sekä mantelipohjia. Tänään pääsin myös pitkästä aikaa tekemään bostockeja! Päivä päättyi tänäänkin pakasteiden pellittämiseen.

Perjantai

Tämäkin päivä alkoi samalla kaavalla kuin aikaisemmat, aprikoosi- ja omenaleivoksia, mantelipohjia sekä aprikoosipiirakoita. Iltapäivällä pakasteet. Ennen kotiin lähtöä sain vielä tehdä itselleni piirakan. Pohjana oli täytetty mantelipohja, sen päälle levitin mansikkamarmeladia, päälle laitoin vadelmia ja viimeistelin vielä hyytelöllä. Tuntuu ihan hassulta, että ensi maanantaina menen tän leipomon sijasta kouluun!

Mun vadelmapiirakka.

Lauantai

Järkyttävä pakkauskriisi, ei muuta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti