lauantai 17. lokakuuta 2015

Alkuviikko

Maanantai

Jälleen aprikoosi- ja omenaleivoksia sekä luumu- ja aprikoosipiirakoita. Samannäkösiä ovat edelleen joten en viitsi enää samoja kuvia käyttää.

Tiistai

Tänään oli taas harvinainen päivä, ei yhtäkään luumua! Aamulla tein muutamat aprikoosi- ja omenaleivokset, jonka jälkeen pääsin tekemään jälleen "hevosen kenkiä"! Niitä on vaan niin kiva tehdä. Ja sain jopa kehuja kuinka hyvin tein ne, jee! Hevosen kenkien jälkeen tein mantelikeksejä, missä menikin lähes koko loppupäivä. Huomenna pääsen kuulemma koristelemaan "hevosen kengät" suklaalla!

Keskiviikko

Aamu alkoi suklaan sulattamisella. Joku puhui myös temperoinnista, joten oletin että kohta suklaata on joka paikassa. Tämä temperointi tarkoittikin sitä että sulatettiin suklaa ja jätettiin se kulhoon jäähtymään ja sitten sekaan kaadettiin lisää kuumaa suklaata. Ensimmäiseksi "hevosen kengät" voideltiin aprikoosihyytelöllä, annettiin kuivia ja sen jälkeen niiden kärjet kastettiin suklaaseen ja laitettiin pellille kuivumaan. Kun olin saanut kaikki dippailtua, oli vuorossa jälleen mantelikeksit. Tällä kertaa tosin hieman pienempi määrä. Niiden jälkeen oli aika palata luumupiirakoiden pariin.

Joku oli tehny meille omenaruusuja ruokatauolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti